500 euro dënim për hudhjen e dheut pa leje

500 euro dënim për hudhjen e dheut pa leje

Sot Inspekcioni në Komunën e Prishtinës ka dhënë gjoba për kompanitë që kanë hudhur dhe pa leje paraprake.

Dënimi ka qenë 500 euro, derisa u janë konfiskuar edhe targat.

Këtë e ka bërë të ditur përmes disa postimeve, drejtori i Inspekcionit, Adonis Tahiri.

“Hudhja e dheut pa leje paraprake, është e ndaluar!

Gjobe dhe konfiskim i targave”, ka shkruar Tahiri në 'Facebook'.