Avionët luksozë VIP- Si udhëtojnë të pasurit?
Sharr Travel

Avionët luksozë VIP- Si udhëtojnë të pasurit?

Një dhomë gjumi e stilit bashkëkohor, karakterizuar nga një prekje e hijeshisë klasike; kompletuar me shtretër të përmasave mbretërore dhe shampanjë nën një pamjen panoramike.

Mund t’ju tingëllojë e gjitha si një suitë hoteli me pesë yje, por në të vërtetë është kabina e një avioni Airbus A330 VIP, asgjë më pak se një pallat fluturues me vlerë plot 200 milionë dollarë.