Eksperimenti në orën e Kimisë shkakton 12 të lënduar

Eksperimenti në orën e Kimisë shkakton 12 të lënduar

Një incident ka ndodhur në një shkollë gjatë orës së Kimisë, ku 12 nxënës kanë mbetur të lënduar, deklaroi sot policia.

Nxënësit me moshë rreth 14 vjeç, u përpoqën të zbulonin pikën e shkrirjes së dyllit duke përdorur djegësit e Bunsen, kur mbetjet nga një eksperiment i mëparshëm morën flakë dhe prodhuan tym squfuri.

Një zëdhënës i policisë deklaroi se 10 nxënës u lënduan, ndërsa dy mësues kishin nevojë për trajtim spitalor. Nuk është ngritur asnjë kallëzim penal./ATSH/