Jetëgjatësi dhe martesë e lumtur, zbulon çifti më i vjetër në botë
Sharr Travel

Jetëgjatësi dhe martesë e lumtur, zbulon çifti më i vjetër në botë

U takuan për herë të parë në vitin e largët 1939 gjatë studimeve në Universitetin e Texasit dhe që prej asaj kohe, John Henderson, 106 vjeç dhe gruaja e tij Charlotte, 105 vjeçe, nuk u ndanë më kurrë!

Ata janë njohur zyrtarisht si çifti më i vjetër në botë, duke u bërë pjesë e Librit të Rekordeve Guinness. Më 15 dhjetor, ata do të festojnë 80 vjet martesë!

Kur u njohën, Charlotte studionte për mësuese në Teksas, ndërsa luante futboll me ekipin e universitetit. Ata u martuan në vitin 1939. Në fakt, Johni tani është futbollisti më i vjetër që jeton ende i Universitetit të Teksasit dhe çdo vit merr pjesë në të paktën një ndeshje, një traditë që ai e ruan për 84 vjet.

Atëherë, cili është sekreti për një jetë të gjatë dhe martesë të lumtur, në fund të fundit? “Jetoni jetën në përmbajtje dhe tregohuni i përzemërt me gruan tënde”, ka thënë John për CNN.