Kamioni 40 tonë ngrihet lart nga 2000 dronë
Sharr Travel

Kamioni 40 tonë ngrihet lart nga 2000 dronë

Një kamion i markës ‘Scania’ është ngritur në një lartësi të madhe mbi tokë, nga 2000 dronë.

‘Scania’ është marka më e njohur e kamionëve me peshë të vogël dhe të madhe.