Fotografitë e rralla historike tregojnë një anë të pazakontë të së kaluarës
Sharr Travel

Fotografitë e rralla historike tregojnë një anë të pazakontë të së kaluarës

Nëse keni dashur që të udhëtoni me një makinë kohr, dhe të shihni se si njerëzit kanë jetuar më parë, atëherë do e kishit mbase paksa të vështirë të zgjidhni kohën në të cilën do doni të jetoni.

Ky koleksion i rikthimit në kohë është gjithçka që ju nevojitet. Një vështrim i jetës të të parëve tanë.

Gratë të cilat i pikturonin këmbët, në vend se të blinin çorape, 1941.

Rojtari i kopshtit zoologjik duke u bërë dush pinguinëve.

Një makinë e cila mund të rruaj një duzinë burra në të njëjtën kohë,1960.

Një bibliotekë lëvizëse, 1930.

Një makinë cigaresh e cila dhuronte cigare të ndezura, 1931.

Një dentist duke kontrolluar një vajzë brenda klasës në shkollë.

Biçiketa  e cila mund të drejtohet në tokë edhe në ujë, 1932.