Gadishulli Korean i fotografuar natën nga hapësira
Sharr Travel

Gadishulli Korean i fotografuar natën nga hapësira

Ky imazh është prerë nga një imazh shumë herë më i madh i globit i fokusuar gjatë natës në vitin 2012 nga NASA me satelitin Suomi NPP.

Përveç kryeqytetit Pyongyang, Korea e Veriut shfaqet pothuajse tërësisht e zhytur në errësirë, ndërsa në Korenë e Jugut mund të shihni të kundërtën. Element tjetër interesant është edhe kufiri i ndriçuar midis dy Koreve, së bashku me dritat e qindra anijeve midis Koresë së Jugut dhe Japonisë.