Tajlanda që iu fshihet turistëve, lagjet e rrënuara nga droga
Sharr Travel

Tajlanda që iu fshihet turistëve, lagjet e rrënuara nga droga

Një fotograf britanik ka zbuluar së fundmi përmes aparatit të tij anën e errët të kryeqytetit të Tajlandës.

Sam Gregg sjell për publikun mënyrën e jetesës së njerëzve të thjeshtë në Bangkong në lagjet e rrënuar nga droga.

Njerëz me tatuazhe në mbarë trupin dhe që i janë dorëzuar luftës përballë drogës shfaqen në fotot që tregojnë anën e vërtetë të Tajlandës.