Jashari: Ka filluar asfaltimi i rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc
Sharr Travel

Jashari: Ka filluar asfaltimi i rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka theksuar se në vazhdën e punimeve të shumta, ka filluar asfaltimi i disa segmenteve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc.

Postimi i Jasharit në Facebook:

Në vazhdën e punimeve të shumta, ka filluar asfaltimi i disa segmenteve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc, për të parë nga afër punimet në këtë ditë vikendi ishte edhe drejtoresha e Urbanizmit, Sanije Ahmeti, së bashku me inxhinierë dhe profesionistë.

Ky projekt është tejet i rëndësishëm për rregullimin e infrastrukturës për banorët e kësaj pjese.

E gëzofshin banorët!