Pema më e shtrenjtë e Krishtlindjes, mbi 14 milionë euro
Sharr Travel

Pema më e shtrenjtë e Krishtlindjes, mbi 14 milionë euro

Jemi në kohën më të mirë të vitit, atë të festive dhe të dekorimeve fantastike.

Fundviti njihet si një kënaqësi e syrit për thuajse çdo njeri anembanë  botës.

Dekorimet të cilat bëhen gjithku i japin vendeve një pamje tjetër, shumëdritëshe dhe të këndshme.

Një hotel në Spanjë ka deokruar sallat me degë diamantesh dhe ka realizuar pemën e Krishtlindjeve më të shtrenjtë, prej 14.16 milionë euro.

Hotel Bahia Marbella i ka trajtuar mysafirët me një mirëpritjen fantastike të dhjetorit, duke rregulluar pemën e Krishtlindjeve me diamante tre karatësh, me safir katër karatë, diamantë të kuq ovalë e bizhuteri të ndritura ku përfshihen market Bulgari, Cartier dhe Channel.

Hoteli që festoi 20 vjetorin këtë vit, mund edhe të thyejë rekordin botëror të dekorimeve.

Në vitin 2010, Emiratet në Abu Dabi thyen Rekordin Botëror të Genisit, për dekorimin më të shtrenjtë.

6.9 milionë ishte vlera dhe ishte e dekoruar me 181 artikuj stolish.