Ngjitet në piramidën e Gizës, përfundon në burg

Ngjitet në piramidën e Gizës, përfundon në burg

Blogeri amerikan me origjinë ruse Vitaly Zdorovicki, profili i të cilit në Instagram ndiqet nga më shumë se tre milionë njerëz, u ngjit në njërën nga piramidat e Gizës për të bërë një foto nga maja e monumentit historik.

Si rezultat, ai kaloi pesë ditë në një burg në Egjipt.

Sipas blogerit, pesë ditët që ai kaloi në një burg egjiptian ishin "përvoja më e keqe e jetës së tij", por ai ende nuk pendohet për atë që bëri, pasi  "nuk ishte qëllimkeq".

"Nuk kam fjalë për të përshkruar atë që ndodhi për pesë ditët e fundit. Unë përfundova pas hekurave në Egjipt pasi u ngjita në piramidën në Giza. Kam përfunduar në burg disa herë, por kjo është më e keqja. Kam parë gjëra të tmerrshme dhe nuk do të dëshiroja që dikush ta përjetonte. Por ia vlente? Po! ”, tha Zdorovicki.

Ndjekësit në Instagram e kanë miratuar blogerin në kundërshtim me ligjin.

"Ndoshta askush tjetër nuk do të jetë në gjendje të kapë atë pamje. Foto e shkëlqyeshme ”, thuhet në një prej komenteve në Instagram.

"Vëlla, të dua, por ti je i çmendur!", komentoi një përdorues tjetër në këtë rrjet social.