Fotografi që vërtetojnë se natyra është forca më e madhe në planet

Fotografi që vërtetojnë se natyra është forca më e madhe në planet

A e keni menduar ndonjëherë pse njerëzit janë kaq të sigurtë se mund të fitojnë kundër Nënës Natyrë?

Ndoshta, mamuthët ose dinosaurët janë ndjerë kështu derisa po hanin gjethet nga majat e pemëve. Por, dihet se si përfunduan ata, apo jo?

Ne besojmë se natyra është përpjekur që ta marrë vëmendjen tonë kohëve të fundit. Sipas Kombeve të Bashkuara, numri i stuhive, vërshimeve dhe valëve të nxehtësisë është rritur pesëfish në krahasim me vitin 1970.

Pra, është koha që njerëzit të heqin ‘kurorat’ dhe t’i përkulen natyrës.

Ne e dimë që ka gjithmonë njerëz që është vështirë që të binden. Kjo është edhe arsyeja pse kemi zgjedhur disa fotografi që e tregojnë më së miri se natyra është forca më e madhe në planet, prandaj edhe njerëzit gjithmonë do të humbasin.

Është e mrekullueshme ta shohësh mbijetesën edhe kur probabiliteti për një gjë të tillë është pothuajse zero

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Jeta gjithmonë gjen një mënyrë për t’u shfaqur

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Vetëm një vijë e hollë e ndan jetën nga vdekja

Njerëzit e duan çelikun, por natyra e do gjelbërimin

Këto pemë duket se e kanë pasë një ‘jetë’ të vështirë

Kjo veturë është mbuluar nga egërsia e natyrës mbi të cilën shkelte dikur

Jemi kuriozë të dimë nëse pas kësaj fotografie fshihet një histori

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Kështu duket sot. Por, a thua si do të duket pas disa vitesh?

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Kur ke vendosmëri!

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

Kjo shtëpi e vjetër nuk ka zgjidhje tjetër, përveç të ‘dorëzohet’!

Duket sikur një përbindësh që po përfundon së ngrëni viktimën e vet

Kur do, gjithmonë e gjen gjithmonë një rrugë 

Ky është një nga vendet më romantike që është krijuar nga natyra dhe shinat e vjetra të trenit

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

‘Pushtimi’ ka filluar

Kur paqja është prioritet

20 Photos That Prove Nature Is the Strongest Force on This Planet

As betoni duket se nuk arrin ta ndalë fuqinë e natyrës

Mund të jetë vend i braktisur nga njerëzit, por jo edhe nga natyra

Ky dru tani mund të flasë dhe shohë

Versioni “The Scream” i Nënës Natyrë