Macja e egërsuar mban "peng" të zonjën për dy ditë në kuzhinën e saj

Macja e egërsuar mban "peng" të zonjën për dy ditë në kuzhinën e saj

Sa e çuditshme aq edhe e vërtetë! Një grua u izolua për dy ditë me rradhë në kuzhinën e shtëpisë së saj dhe mbahej "peng" nga macja e saj.

Sa herë që ajo largohej nga kuzhina, macja e sulmonte dhe e gërvishte ndaj ajo u detyrua që të qëndrojë në kuzhinë e frikësuar.

Ngjarja ndodhi në qytetin e Arjanguelsk në Rusi, teksa gruaja tregon se macja e saj u egërsua së tepërmi.

Pas dy ditësh në  e "burgosur" ajo arriti të shpëtoj. Gruaja e cila nuk është identifikuar, dilte në dritare dhe thërriste për ndihmë.

Autoritetet u futën në apartamentin e saj dhe arritën të kapnin macen e egërsuar me batanije.

Fatmirësisht gruaja nuk kishte dëmtime serioze.