​Xhafer Gashi nderon dëshmorët e UÇK-së
Sharr Travel

​Xhafer Gashi nderon dëshmorët e UÇK-së

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka bërë homazhe te pllaka përkujtimore e dëshmorëve të UÇK-së për nder të 12- vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Ai me këtë rast e vlerësoi lart kontributin e dëshmorëve që dhanë jetën për lirinë e Kosovës.

Për të nderuar dëshmorët e UÇK-së, të pranishëm ishin kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, anëtarët e tjerë të komunës dhe qytetarë.