Qeni i cili ka ritual të pazakonshëm para çdo racioni

Qeni i cili ka ritual të pazakonshëm para çdo racioni

Çdo ditë para se të hajë racionin e vet e përsërit të njëjtën gjë. Ky qen vendos putrat në tavolinë, ul kokën dhe qëndron në atë pozicion derisa dikush nga pronarët e tij të mos e thotë lutjen.

Vetëm kur e dëgjon fjalën “amen”, fillon të hajë.

Tingëllon e pabesueshme:

Shikoni videon…