Në Britani pijet e buta zëvendësojnë letrën higjienike

Në Britani pijet e buta zëvendësojnë letrën higjienike

Raftet e alkoolit në hipermarketin Tesco në Hartlepool u zhveshën plotësisht pasi kryeministri britanik Boris Johnson njoftoi mbylljen e të gjitha pabeve, restoranteve, klubeve, palestrave dhe kinemave.

Pijet e buta kanë zëvendësuar letrën higjienike, si një produkt i domosdoshëm për klientët që po vazhdojnë me blerje të tërbuara, me gjithë paralajmërimet e qeverisë për të ndaluar blerjen në mes të pandemisë Covid-19.


MË SHUME NGA Kuriozitete