Gruaja kollitet qëllimisht në ushqime: Marketi detyrohet të hedh ushqimet
Sharr Travel

Gruaja kollitet qëllimisht në ushqime: Marketi detyrohet të hedh ushqimet

Një grua është kollitur qëllimit në ushqimin me vlerë rreth 58 mijë dollar, në një dyqan në Pensilvani. Kështu që sipas policisë ajo ka të ngjarë të përballet me kallëzim penale për këtë kollitje, si një nga mënyrat e përhapjes së koronavirusit.

Gruaja hyri në market dhe filloi të kollitej në prodhimet e ndryshme, si artikuj buke, mish e mallra të tjera, sipas pronarit të këtij marketi.

Stafi e largoi shpejt nga dyqani dhe e thirri Policinë e Qytetit Hanover, që erdhën dhe  e arrestuan. 

Policia e Toënship Hanover tha që gruaja “kontaminoi me qëllim” ushqimin, dhe ata planifikojnë të paraqesin kallëzime penale kundër saj pasi të përfundojë trajtimi i saj për shëndetin mendor.

Zyrtarët nuk besojnë se ajo është e infektuar me koronavirus por do të bëjnë çdo përpjekje për të parë që ajo është testuar.

Përgjegjësi I marketit tha se hodhën çdo artikull që ajo ishte kollitur në të, e me të cilën ra në kontakt.

Vlera e këtyre artikujve u tha se ishte rreth 58 mijë dollar.

Nuk është e qartë se me cilat akuza mund të përballet gruaja kur largohet nga trajtimi i shëndetit mendor. Por Departamenti i Drejtësisë pohoi se njerëzit që përhapnin qëllimisht romanin koronavirus mund të akuzohen për terrorizëm.