Pinguinët bëjnë një gjiro në akuariumin Shedd pasi ka mbetur bosh

Pinguinët bëjnë një gjiro në akuariumin Shedd pasi ka mbetur bosh

Edhe akuariumet kanë mbetur bosh pa vizitorë shkaku i gjendjen së krijuar në botë.

Edhe akuariumet kanë mbetur bosh pa vizitorë shkaku i gjendjen së krijuar në botë.

Akuariumi Shedd i Chicagos, i cili nuk mund të mirëpresë më vizitorët tani, së fundmi kanë ndarë video të pinguinëve të tyre duke shijuar një turne të udhëhequr në akuarium dhe duke marrë disa pamje dhe tinguj për të cilët nuk janë mësuar.

Pa mysafirë në ndërtesë, kujdestarët po bëhen krijues në mënyrën se si sigurojnë pasurimin e kafshëve.

Prezantimi i përvojave, aktiviteteve, ushqimeve të reja dhe më shumë për t’i mbajtur ato aktive, inkurajon ato të hulumtojnë, zgjidhin problemin dhe shprehin sjelljet natyrore.