Dhitë shetisin në rrugët e Uellsit, derisa banorët janë të izoluar

Dhitë shetisin në rrugët e Uellsit, derisa banorët janë të izoluar

Një tufë dhish ka marrë edhe një herë rrugët e shkreta të një qyteti bregdetar gjatë mbylljes së koronavirusit mbarëkombëtar.

Dhitë malore u zbuluan së pari duke përfituar nga rrugët boshe në Llandudno, Uellsi i Veriut nga Andrew Stuart të premten në mbrëmje.

Tufa e egër është është parë parë dukë bërë një festë mesnate në shkurre në qytetin bregdetar, pasi banorët qëndruan në shtëpi për shkak të masave të distancimit shoqëror.

Fotografi të marra sot tregojnë dhitë kashmiri – të cilat zakonisht jetojnë në Orme-in shkëmbor të Madh – ishin rikthyer përsëri për të ngrënë bimë dhe të kërcejnë gardhe.