Në Nju Jorkun e boshatisur nga koronavirusi

Në Nju Jorkun e boshatisur nga koronavirusi

Nju Jorku është një nga shtetet më të goditura nga pandemia e koronavirusit në Shtetet e Bashkuara dhe autoritetet lokale vendosën menjëherë që të merrnin masa shtrënguese për të përballuar pandeminë vdekjeprurëse.

Fotografi Phil Penman sjellë një kolazh bardhezi të rrugëve të “braktisura” të Nju Jorkut, të cilat duken si relike të atyre që ato aktualisht janë.