Hoxha thotë se kjo qeveri nuk ka mandat për të formuar ekip negociator
Sharr Travel

Hoxha thotë se kjo qeveri nuk ka mandat për të formuar ekip negociator

Pas Presidencës dhe AAK-së, ka reaguar edhe Nisma Socialdemokrate sa i përket planeve të paralajmëruara nga kryeministri në detyrë, Albin Kurti për përbërjen e ekipit politik të Kosovës gjatë negociatave me Serbinë.

Anëtari i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, Fazli Hoxha, përmes një postimi në llogarinë e vet në “Facebook”, ka shkruar se “një kryeministër i shkarkuar nuk ka çfarë të mendojë për formimin e Ekipit Negociator për dialog me Serbinë, sepse nuk ka mandat pas rrëzimit të Qeverisë nga Kuvendi me 2/3 e deputetëve”.