Majmuni tenton të rrëmbejë një vajzë në Indonezi

Majmuni tenton të rrëmbejë një vajzë në Indonezi

Një skenë e pazakontë është parë në një rrugë të një lokaliteti në Indonezi, duke lënë banorët të trishtuar.

Ndërsa disa vajza të vogla ishin duke qëndruar në rrugë, atypari afrohet me shpejtësi një majmun, i cili tërheq zvarrë një vajzë të vogël duke dashur ta rrëmbejë.

Përfundimisht një burrë arriti të reagojë dhe majmuni kafsha e frikësuar u largua nga vajza.