Ky shtet rihapë plazhet, por ndalohet rrezitja dhe ulja në rërë

Ky shtet rihapë plazhet, por ndalohet rrezitja dhe ulja në rërë

Los Angeles do të rihapë plazhet të mërkurën (13 maj), por jo të gjitha aktivitetet do të lejohen.

Departamenti i Plazheve dhe Porteve në Los Angeles ka njoftuar se individët dhe familjet që bëjnë aktivitete dhe ushtrime në plazh do të lejohen, por nuk lejohen gjëra të tilla si banja në diell ose të uleni në rërë.

Nëse jeni në plazh, distanca fizike dhe maska ​​ende kërkohen, por nëse jeni në ujë, ju lejohet të heqni maskën tuaj.

Vendparkimet, shtigjet e biçikletave, skelat dhe bordet do të qëndrojnë të mbyllura deri në njoftimin e radhës.

“Unë u bëj thirrje të gjithëve që të ndjekin të gjitha urdhrat e Shëndetit Publik për sigurinë tuaj dhe fqinjët tuaj, dhe ju lutemi përdorni plazhin me përgjegjësi duke praktikuar distancën fizike,” tha kryetari i Komunës së Manhattan Beach Richard Montgomery në një deklaratë. Nëse vizitorët e plazhit nuk zbatojnë të gjitha rregullat, Shteti i Kalifornisë ose Qarku i Los Anxheles mund të mbyllin edhe një herë plazhet tona. Duke iu përmbajtur këtyre masave, ju do të luani një rol të rëndësishëm në mbajtjen e plazheve të hapura.