U maskuan për t’u zhytur në ujë, por u zbuluan nga policia dhe u gjobitën

U maskuan për t’u zhytur në ujë, por u zbuluan nga policia dhe u gjobitën

Dy persona në Hyères të Francën nuk i rezistuan tundimit për t’u zhytur në det, pavarësisht se kjo është ende e ndaluar.

Ata u maskuan për t’u dukur si bovë në ujë dhe deri në momentin që dolën në breg ja kishin arritur qëllimit. Por mes gëzimit që ja arritën kësaj gjëje, ata u vunë re nga policia.

Një prej tyre u kap dhe u gjobit me 135 euro. Megjithatë, ai u shpreh se nuk është penduar aspak për veprimin që bëri, pasi argëtoi shumë njerëz.