Të reshurat atmosferike krijojnë dëme dhe përmbytje në Krushë të Vogël

Të reshurat atmosferike krijojnë dëme dhe përmbytje në Krushë të Vogël

Gjatë dy ditëve të fundit, të reshurat e mëdha të shiut të shoqëruara me breshër dhe shkarkime rrufesh, krijuan dëme të mëdha në disa komuna përfshirë këtu rajonin e Rahovecit e Prizrenit.

Si pasojë e tyre, pati dëme të mëdha edhe në kulturat bujqësore.