Të reshurat e shiut përmbysin edhe disa rrugë të Pejës

Të reshurat e shiut përmbysin edhe disa rrugë të Pejës

Të reshurat e shiut me breshër të cilat filluan dy ditë më parë kanë shkaktuar përmbytje dhe dëme edhe në Pejë.

Përmbytje janë shkaktuar edhe në lagjen “Fidanishte” në Pejë si dhe në fshatin Piranë, të Prizrenit, ku shihen rrugët me mbuluar nga shiu i rrëmbyeshëm.