Lirohet hapësira publike në lagjen “Dardani” në kryeqytet
Sharr Travel

Lirohet hapësira publike në lagjen “Dardani” në kryeqytet

Komuna e Prishtinës ka liruar hapësira publike në “Dardani”. Përmes një njoftimi thuhet se ka kohë që ky konstruksion metalik në Dardani, i vendosur në hapësire publike, është nën vëzhgim të Inspekcionit.

Sipas komunës, pala nuk i është përgjigjur asnjë thirrjeve dhe nuk ka prezantuar as dokumentacion/leje për shfrytëzim.

Njoftimi i plotë:

Ka kohë që ky konstruksion metalik në Dardani, i vendosur në hapësire publike, është nën vëzhgim të Inspekcionit.

Pala nuk i është përgjigjur asnjë thirrjeje, dhe kësisoj nuk ka prezantuar as dokumentacion/leje për shfrytëzim.

Konform ligjeve dhe rregulloreve në fuqi, Inspektorët e terrenit kanë vazhduar procedurat deri në rrënim.

Drejtoria e Inspekcionit do të vazhdojë të angazhohet edhe më shumë në terren, ashtu që të pamundësojë uzurpimin dhe degradimin e hapësirave publike.


MË SHUME NGA Nacionale