Jashari kujton dëshmorët Rasim Kiçina e Ragip Halilaj
Sharr Travel

Jashari kujton dëshmorët Rasim Kiçina e Ragip Halilaj

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari në 21 vjetorin e rënies heroike, ka kujtuar rënien e dëshmorëve të lirisë, Rasim Kiçina e Ragip Halilaj.

Jashari ka shkruar se heroizmi i dëshmorëve duhet të na shërbejë shëmbull e motiv në rrugëtimin tonë për të fuqizuar shtetin e Kosovës.

“Sot kujtojmë po ashtu dëshmorin Fatmir Sahiti, në 22 vjetorin e rënies heroike për Liri dhe Pavarësi të vendit. Lavdi dëshmorëve të Lirisë”, ka shkruar ai.