Ahmeti tregon se si do të shërbehen shujtat në fazën e tretë të hapjes
Sharr Travel

Ahmeti tregon se si do të shërbehen shujtat në fazën e tretë të hapjes

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka treguar për lokaliconin dhe orën që do të shërbehen shujtat për ushqim.

“Me fazën e tretë të hapjes dhe lirimin e qarkullimit, prej sot shujtat do të shërbehen prej orës 17:00 në dy lokacionet, Tophane e Aktash”, ka shkruar Ahmeti.

Ahmeti u ka rikujtuar qytetarëve që është e domosdoshme mbajtja e distancës në këtë kohë.