Haradinaj, qëndron për vizitë pune në qytetin e Gjakovës
Sharr Travel

Haradinaj, qëndron për vizitë pune në qytetin e Gjakovës

Sot Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, qëndron për vizitë pune në qytetin e Gjakovës.

Agjenda e Kryetarit Haradinaj për datën 2 qershor 2020:

 

11:30 - Vizitë punimeve në stadium dhe në park të qytetit të Gjakovës

12:00 - Takim me struktura të Aleancës në platonet e lumit Krena

12:30 - Vizitë në fabrikën Comodita