Autorja ukrainase për fëmijë vjen me libër për Koronavirusin
Sharr Travel

Autorja ukrainase për fëmijë vjen me libër për Koronavirusin

Autorja ukrainase për fëmijë, Halyna Budilova, ka botuar një libër për Koronavirusin.

'Robbie and  Crosspatch in Crown' është një libër shpjegues për fëmijët për atë se çfarë po ndodhë në planet. Sipas autores, qëllimi i këtij libri është të zvogëlojë ankthin dhe të kujtojë rregullat e sigurisë që duhen ndjekur për të mos u sëmurë. Libri tashmë është përkthyer në anglisht dhe çdo person mund ta shkarkojë atë falas.