Ky është shteti që regjistroi 11 tërmete për 24 orë
Sharr Travel

Ky është shteti që regjistroi 11 tërmete për 24 orë

Brenda 24 orëve, disa tërmete goditën “Parkun Kombëtar Yellowstone” të Montanas në SHBA, ndërsa ngjarja raportohet të ketë ndodhur të premten më 29 maj.

Sipas “Daily Mail”, Sondazhi Gjeologjik i SHBA-së, identifikoi 11 tërmete me shkallë prej 1.6 dhe 3.1 Richter.

Bëhet e ditur se në tërësi zona është goditur me gjithsej 34 tërmete, në 30 ditët e kaluara.