Disa fshatra të regjionit të Prizrenit mbesin pa ujë
Sharr Travel

Disa fshatra të regjionit të Prizrenit mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka njoftuar konsumatorët e saj për një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë të Rahovecit.

Përmes një njoftimi për medie, KRU “Gjakova”, njofton se për shkak të punimeve, pa furnizim me ujë do jenë këto fshatrat Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoqë e Vogel, Krushë e Vogel, Piranë, Retijë, Fshatrat e Hasit, Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.

Njoftimi i plotë:

Njoftojmë konsumatorët e regjionit të Prizrenit se është paraqitur një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë.

Për shkak të punimeve pa furnizim me ujë do jenë këto fshatra; Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoqë e Vogel, Krushë e Vogel, Piranë, Retijë, Fshatrat e Hasit, Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.

Ekipi teknik ka bërë pregatitjet që punimet të kryhen sa më shpejtë që është e mundur!

Kërkojmë mirëkuptimin e konsumatorëve!

KRU “Gjakova” sh.a
4.Qershor.2020.