Ngriten vendkalime për këmbësorë në rrugën B
Sharr Travel

Ngriten vendkalime për këmbësorë në rrugën B

Komuna e Prishtinës ka vazhduar me punimet në rrugë, ku sot janë vendosur vendkalime në rrugën B e ku është paralajmruar edhe nëpër rrugët tjera të qytetetit.

“Kemi filluar me ngritjen e vendkalimeve fillimisht në rrugën B, për të vazhduar edhe me pjesë të tjera të Prishtinës.

Në këtë mënyrë kujdesemi që te ketë siguri të shtuar për këmbësorët dhe pjesëtarët e tjerë të komunikacionit”.


MË SHUME NGA Nacionale