Disa lagje të kryeqytetit nesër mbesin pa ujë
Sharr Travel

Disa lagje të kryeqytetit nesër mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se nesër do të realizohen kyçjet e gypit të ujit në Lagjen “Pejton” të kryeqytetit.

“Këto punime realizohen nga kontraktori i Komunës së Prishtinës ( investim i komunës në ndrrimin e gypit të azbestit ). Roli i KRU ” Prishtina ” ka qenë përpilimi i projektit në fjalë dhe mbikqyrja e vazhdueshme, ndërsa nesër do të jetë angazhimi në mbikqyrjen e realizimit të këtyre kyçjeve, manipulimi me valvola për ndërprerjen e ujit përgjatë punimeve dhe çdo punë tjetër ndihmëse që kërkohet”.

” Zonat të cilat do të mbesin pa ujë të pijshëm, për shkak të realizimit të punimeve teknike, nga ora 10:00-18:00 janë : lagjja “ Pejton ”, lagjja ” Dardania ”, lagjja “ Lakrishte ” dhe lagjja “ Kalabria ”, njofton ujësjellësi i Prishtinës.


MË SHUME NGA Nacionale