Kryetarët e komunave takim online, diskutojnë për masat e Qeverisë
Sharr Travel

Kryetarët e komunave takim online, diskutojnë për masat e Qeverisë

Asociacioni i Komunave të Kosovës do të mbajë takim me online me gjithë kryetarët e komunave në Kosovë për të diskutuar rreth situatës së Coronavirusit.

Takim do të mbahet në ora 11:00. Drejtori i Asociacionit së Komunave të Kosovës tha se temë do të jetë gjendja momentale në menaxhimin e pandemisë.

Disa komuna të Kosovës i është kufizuar liria e lëvizjes nga ora 21:00 për shkak të përhapjes së madhe të Coronavirusit. Prishtina, Prizreni, Ferizaji dhe Vushtrria janë të komunat për të cilat Qeveria ka marrë këtë vendim.

Temë tjetër diskutimi mund të jetë edhe kufizimi i gastronomisë për të cilën çështje ditë më parë foli drejtori i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi.