Prishtinë, Zyrat e Kadastrës nuk do të punojnë shkak të testit për COVID-19
Sharr Travel

Prishtinë, Zyrat e Kadastrës nuk do të punojnë shkak të testit për COVID-19

Komuna e Prishtinës përmes në njoftimi për media ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme nuk do të punojnë zyrat e Drejtorisë së Kadastrës për shkak të testimit të stafit për koronavirus.

Në njoftim thuhet të enjten dhe të premten do të punojnë vetëm sportelet që do t’i pranojnë kërkesat e qytetarëve.


MË SHUME NGA Nacionale