Mbyllen 12 lokale në Prizren pasi nuk respektuan masat anti-koronavirus
Sharr Travel

Mbyllen 12 lokale në Prizren pasi nuk respektuan masat anti-koronavirus

Dymbëdhjetë lokale janë mbyllur mbrëmë në Prizren, për shkak mosrespektimit të masave ant-COVID 19.

Nuk kanë munguar edhe gjobat financiare.

Drejtori i Drejtorisë së Inspektorateve në Prizren, Edon Muçaj, kërkon nga bizneset dhe qytetarët që t’i respektojnë masat mbrojtëse.

“12 lokale janë mbyllur “, tha Muçaj, shkruan “PrizrenPress”
“Janë shqiptuar 5 gjoba për bizneset në vlerë nga 500 euro”.

“Ndërsa, 46 raste janë paraqitur për kundërvajtje”, tregon ai.

Mbrëmë në Prizren zbatimi i masave anti-COVID-19 është monitoruar edhe nga Policia e Kosovës.