Vërshime në disa lagje dhe fshatra të Suharekë

Vërshime në disa lagje dhe fshatra të Suharekë

Pas reshjeve të shiut, të cilat kanë shkaktuar dëme të shumta në Komunën e Suharekës, ka reaguar kryetari Bali Muharremaj.

Muharremaj ka thënë se sot do të del me një vendim për formimin e një komisioni për vlerësimin e dëmeve.

“Reshjet e mbrëmshme të shiut kanë shkaktuar dëme të shumta në Komunën e Suharekës. Sot do të dal me një vendim për formimin e komisionit për vlerësimin e dëmeve. Në secilën sfidë që na paraqitet, ne jemi bashkë që ta tejkalojmë”, ka shkruar ai.


MË SHUME NGA Nacionale