Shënohet Dita e Dëshmorëve të Brigadës 162 `Agim Bajrami`

Shënohet Dita e Dëshmorëve të Brigadës 162 `Agim Bajrami`

Sot më 10 Gusht shënohet 22 vjetori i rënies heroike të Heronjëve Agim Bajramit, Besnik Begunca dhe Xheladin Kurtaj.

Kjo datë shënohet edhe si Dita e Dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami “.