Ahmeti: Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave

Ahmeti: Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka bërë të ditur se si do të duken shtigjet e reja të biçikleta që do të fillojnë në lagjen Dardania e do të vazhdojnë edhe në pjesë të tjera.

Ahmeti publikoi një fotografi, duke theksuar se do të ketë barriera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete.

Postimi i plotë:

Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë bariera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete.

##Prishtina

 

 


MË SHUME NGA Nacionale