Shërohen 9 pacientë në Spitalin e Pejës, 12 të tjerë në gjendje të rëndë

Shërohen 9 pacientë në Spitalin e Pejës, 12 të tjerë në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 9 pacientë nga COVID-19.

Aktualisht në trajtim janë 57 pacientë. Sipas njoftimit nga ky spital, 40 pacientë janë në oksigjenoterapi, 12 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.

Nga personeli i Spitalit 5 Mjek, 16 Infermierë dhe 3 punëtor nga personeli jo mjekësorë janë të infektuar me Covid-19.


MË SHUME NGA Nacionale