Zemaj, Krasniqi, Ramadani dhe Gjini vizitojnë QKMF-në në Gjakovë

Zemaj, Krasniqi, Ramadani dhe Gjini vizitojnë QKMF-në në Gjakovë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj nën shoqërimin e ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës(SHSKUK), Valbon Kransiqi dhe drejtorin e Institut Kombëtar të Shëndetit Publik, Naser Ramadani kanë vizituar komunën e Gjakovës.

Ata kanë zhvilluar takim me kryetarin e kësaj komunë, Ardian Gjini. Më pas ata vizituan edhe Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Gjakovë.

Pas kësaj vizite në orën 15:00 do vazhdoj vizitën në spitalin regjional në Gjakovë “Isa Grezda”. Nga aty do të komunikohen rezultatet e testeve për SARS-COV2.


MË SHUME NGA Nacionale