​Sot fillon dezinsektimi hapësinor në Komunën e Kamenicës

​Sot fillon dezinsektimi hapësinor në Komunën e Kamenicës

Komuna e Kamenicës njofton të gjithë qytetarët se në bashkëpunim me operatorin ekonomik, sot duke filluar nga ora 20:00 do të fillojë dezinsektimin hapësinor në fshatrat e komunës.

Dezinsektimi i hapësirave në qytet do të bëhet nga ora 22:30.

Luten qytetarët që t’i mbyllin dritaret. Po ashtu orari mund të ndryshojë nëse ka erëra të forta dhe reshje shiu, mirëpo do të jeni të informuar për çdo ndryshim.


MË SHUME NGA Nacionale