Nuk lejon burrat të martohen, sporti i lashtë drejt zhdukjes

Nuk lejon burrat të martohen, sporti i lashtë drejt zhdukjes

Një lloj i lashtë mundjeje në Indi është drejt zhdukjes, për arsye se nga mundësit kërkohet që të jenë beqarë, të mos konsumojnë pije alkoolike dhe të mos tymosin.

Një mundës Kushti stërvitet 12 orë në ditë dhe rekrutohet që 6 vjeç.

Por, kohët e fundit ky sport ka humbur interesin e brezave të rinj, pikërisht nga disiplina strikte dhe kërkesat që për brezin e sotëm duken shumë të çuditshme.