Një specie e rrallë e “peshkut që ecën” është zbuluar në Australi

Një specie e rrallë e “peshkut që ecën” është zbuluar në Australi

Një specie e rrallë e peshkut që “ecën” është zbuluar nga hulumtuesit duke eksploruar në thellësi të Great Barrier Reef.

Ky lloj i peshkut akrep quhet “Rhinopias agriloba”dhe nuk është parë kurrë për më herët në ujërat australianë.

Ndërsa ka qenë një karakteristikë e ujërave rreth Havajit, në Paqësorin qendror. Njihet si “peshk që ec” pasi duket se po lëviz përgjatë dyshemesë së detit.