Diskutohet lidhur me reformat në arsim në Komunë të Kamenicës

Diskutohet lidhur me reformat në arsim në Komunë të Kamenicës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                     

     
1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 11, 12 dhe 14. 8.2020; 
3.    Diskutim lidhur me reformat në arsim në Komunë të Kamenicës;
                 Të ftuar:
-    Ramë Likaj, ministër i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, dhe 
-    Qëndron Kastrati, kryetar i Komumës së Kamenicës
4.    Të ndryshme.
 
Vendi: C225 Koha: 13:00 


MË SHUME NGA Nacionale