Dyvjeçari vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën tuaj

Dyvjeçari vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën tuaj

Rion Gashi, vuan nga Leukimia Akute Lymphoblastic.

Dyvjeçari ka nevojë urgjente për shërim në Turqi.

Trajtimi i vogëlushit kushton 110 mijë euro, prej të cilave 30 mijë janë siguruar nga Qeveria e Kosovës.

Për t’ia mundësuar trajtimin nevojiten edhe 79 mijë euro, që për familjen është shumë e madhe dhe nuk mund ta sigurojë.

Njerëz të vullnetit të mirë ndihmën tuaj mund ta jepni në llogarinë bankare në emër të Zahide Gashi:

NLB IBAN: 17-01-01 8602 1444.65

SWIFT CODE: NLPR XK PR.

Apo duke kontaktuar edhe familjarët në numrin e telefonit: 049 118 968.