Peshkaqen me dy kokë, ja çfarë kapin peshkatarët indianë

Peshkaqen me dy kokë, ja çfarë kapin peshkatarët indianë

Peshkatarët në Indi kanë mundur të kapin një specie të rrallë: një peshkaqen mutant me dy kokë.

Shkencëtarët besojnë se një sërë faktorësh mund të kishin çuar në këtë mutacion peshkaqenin, i cili ishte një peshkaqen spadenose (Scoliodon laticaudus).

Peshkaqenët e mëparshëm me dy koka ishin një peshkaqen qumështi (Rhizoprionodon acutus) në 1964 dhe një tjetër spadenozë në 1991.

peshkaqeni

p