E frymëzuar nga filmi i njohur vizatimor, kjo shtëpi e çuditshme

E frymëzuar nga filmi i njohur vizatimor, kjo shtëpi e çuditshme

Kjo është shtëpia “Flintstones” në Kaliforni, me një vlerë marramendëse prej 2.5 milion euro. Ajo u krijua nga një arkitekt në SHBA dhe u pagëzua me këtë emër për shkak të personazheve të serialit të famshëm të dinosaurëve vizatimorë.

Pronarja e shtëpisë është Florence Fang, e cila në vite ka bërë edhe modifikimet e saj, duke e sjellë shtëpinë edhe më afër serialit.

Ndërsa në mure, mbizotërojnë ngjyrat vjollcë e portokalli dhe statujat e mëdha të dinosaurëve, personazhe të Flintstones, familjes televizive parahistorike që hyri në shtëpitë amerikane nga vitet 1960. 


MË SHUME NGA Kuriozitete